Sunt psihologul școlar al IPLT “Vasile Vasilache”🎯

Stimați părinți,
🔊 cu care am reuşit să ne cunoaştem la cabinet sau la şedinţele cu părinţii,
🔊 care obişnuiţi să apelaţi, sau nu, la serviciile psihologului,
🔊 părinţi solitari sau părinţii aflaţi în dificultate❗
Indiferent de situaţia socială de dezvoltare
📎 copilul are nevoie să bineficieze de afecțiune, de încurajări permanente și de evidențierea calităților pozitive;
📎preadolescentul şi adolescentul doreşte să fie tratat cu empatie și înțelegere, să i se ofere o porție sănătoasă de libertate, să fie acceptat, să-i fie înțelese pasiunile, să nu fie judecat la fiecare pas și să simtă că va avea mereu sprijinul familiei, indiferent de greșelile pe care le face.
Înţelegem că în fiecare familie funcţia de socializare🔅 şi funcţia de solidaritate familiala💞 au grade diferite de manifestare.
În situaţia pe care o traversăm
📯MECC vine cu decizii oportune, marcate prin grijă față de oameni, având drept prioritate sănătatea și starea de spirit atât a elevilor și părinților, cât și a cadrelor didactice. Vă dispunem, pentru informare:
📌 Instrucțiune privind organizarea asistenţei psihologice copiilor/elevilor, părinților și cadrelor didactice pe perioada suspendării procesului educațional: https://drive.google.com/file/d/1cn8aQiabwUKssNjxDXt0nhDC-cVqcfKY/view
📌Recomandări pentru părinți si cadre didactice: https://drive.google.com/file/d/1OMdZnF1O94qn8khvUvb6uti9jsLrHQIp/view
📯Concomitent vă informez, că a fost creat un grup pentru a facilita accesul la servicii de prim ajutor psihologic, oferite în mod voluntar de către profesioniștii din domeniul psihologiei.
PSYCOVID – Moldova – Grup de prim ajutor psihologic voluntar
📯Ofer suport psihologic preventiv sau de recuperare, prin activități online/telefon. Informații utile, articole, clipuri video găsiți accesând pagina mea de Facebook.
Cu respect, Boldișor Stella, tel.079 50 90 13, Skype, Viber, Messenger, WhatsApp.