Aviz

Dragi părinți,

Vrem să vă mulțumim pentru răbdarea, înțelegerea și efortul comun depus în susținerea procesului educațional continuu. Ne dorim ca Dumneavoastră, împreună cu copiii voștri, să fiți sănătoși și să vă simțiți în siguranță oriunde v-ați afla, în special în școlile și liceele pe care le frecventați.

Acum, mai mult ca niciodată, vă înțelegem grijile, preocupările și sentimentele pe care le aveți față de copiii voștri, în această situație pandemică de gravitate sporită. Știm, că nu este deloc ușor… 

Noi credem și suntem siguri, că împreună vom reuși să depășim această situație. Vrem să vă îndemnăm să fiți responsabili și să deveniți un exemplu pentru copii. Ei trebuie să învețe de la persoanele dragi ce înseamnă să fii atent, solidar și responsabil atât față de sănătatea proprie, cât și a celor din jur. Noi, la rândul nostru, la fel suntem datori să avem grijă de copiii dumneavoastră, să le oferim educație de calitate și să-i îndrumăm pe drumul cel bun. 

La moment, instituția noastră are confirmate 2 cazuri de infectare cu COVID-19, dintre aceștia, 1 este cadru didactic, iar 1 caz confirmat sunt în rândul elevilor. Un număr de 4 persoane se află în autoizolare. 

Trebuie să ne obișnuim să fim prudenți. COVID-19 în continuare este un pericol major pentru fiecare din noi, pentru familiile noastre. Nu trebuie să ne relaxăm, pentru că acest virus nu iartă neglijența. Respectați măsurile de precauție:

  • Purtați masca corect în spațiile deschise și închise;
  • Spălați sau dezinfectați regulat mâinile;
  • Evitați aglomerațiile;
  • Păstrați distanța de 1 metru. 

Cert este faptul că educația este organizată altfel. Școala va ține cont în continuare de toate normele de sănătate publică pentru a preveni îmbolnăvirea cu COVID-19 și pentru a continua procesul educațional.

Vom face tot posibilul pentru a vă fi alături și a vă ajuta. Alături de dumneavoastră, avem pe umerii noștri responsabilități uriașe, de aceea vrem să ne ajutăm reciproc și să avem grijă unii de alții. Doar așa vom reuși!

Vă mulțumim mult pentru înțelegere! Vă rugăm să aveți grijă de Dumneavoastră și de copiii voștri! 

Cu respect, VERA Bălănel,

director IPLT „Vasile Vasilache”